Pantha_Du_Prince--Stick_To_My_Side

8.3.10


Τελικά έχω συνειδητοποιήσει πως η αγαπημένη μου ηλεκτρική συσκευή είναι το πλυντήριο πιάτων. Ο λόγος δεν είναι το όφελος που μου προσφέρει από την χρήση της, αλλά το ότι όταν είναι σε λειτουργία μου αρέσει να ξαπλώνω στον καναπέ (...είναι σχετικά κοντά το πλυντήριο πιάτων...)και να ακούω τον ήχο του νερού που χτυπάει τα πιάτα, νιώθω σα να είμαι σε πλοίο και έτσι με παίρνει σιγά σιγά ο ύπνος. Είναι από τις πιό ευχάριστες στιγμές της ημέρας, όσοι διαθέτουν αυτό το θαύμα της τεχνολογίας στο σπίτι τους να το δοκιμάσουν και να μου πουν την δικιά τους εμπειρία. Όσα γράφω όμως δεν έχουν καμία προφανή σχέση με τον Pantha Du Prince, το ριλίζ αυτό γαμάει 2 ρεμίξ από Efdemin και ένα από τους Lawrence και Four Tet; τίποτα δεν μπορεί να είναι πιό όμορφο από αυτό, ίσως τίποτα.



Label: Rough Trade
Catalog#: RTRADDS571
Release: 08 March 2010
Genre: House
Style: Tech House, Deep House, Minimal



tracklist:


01. Stick To My Side (Efdemin Version)
02. Stick To My Side
03. Stick To My Side (Four Tet Version)
04. Stick To My Side (Lawrence Version)
05. Stick To My Side (Carsten Jost & Efdemin Version)
06. Stick To My Side (Walls Version)

PREVIEW

1 _.___._:

Ονειροπαγίδα said...

το πλυντήριο πιάτων (μ 'αρέσει που πατάω πάνω και με παραπέμπει στην εικόνα!!!ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ) με τρομάζει,είναι ανήσυχο και σίγουρα δεν μπορώ να κοιμηθώ!
Είναι τόσο ανήσυχο που ακούγεται μέχρι και μέσα στο τζάκι,πρέπει να βγουν αθόρυβα...α και αν το πάρεις από θέμα ψυχολογίας με τρομάζουν και τα πλοία (μετά τον Τιτανικό το χάος)